www.sportwings.cz

2117 LIDEN Pánské lyžařské kalhoty, černá, velikost

Zajímavý produkt 2117 LIDEN Pánské lyžařské kalhoty, černá, velikost od značky s dlouholetou historií 2117 snadno můžete sehnat momentálně za výborné peníze. Aktuálně v akci od 1 199 Kč.
EAN: 7312590756186
2117 LIDEN Pánské lyžařské kalhoty
Ověřit dostupnost
Značka: 2117
1 199 2 699 Kč Sleva -55%

Pánské lehké lyžařské kalhoty 2117 LIDEN. Jsou zateplené vlnou Merino a mají ripstop tkaninu. Ripstop je vysoce pevná látka, utkána do jemně viditelné čtvercové struktury, působí tak protizátrhově. Funkční a stylová verze lyžařských kalhot.

Další zboží z kategorie Kalhoty
-16%

Dámské outdoorové kalhoty Head IMENA jsou vyrobené z lehkého strečového materiálu, který zajistí dostatečný komfort při pohybu. Jsou tak vhodné pro různé aktivity do přírody nebo volnočasové nošení.

999 Kč
-35%

Pánské softshellové kalhoty Fundango ROB SOFTSHELL PANT se skvěle hodí na outdoorové aktivity do chladného přechodového počasí nebo do mírné zimy. Kalhoty jsou vyrobeny z kvalitního softshellového materiálu, který vás díky odvodu vlhkosti, úpravě DWR a voděodolnému systému zipů udrží v naprostém suchu po celou dobu nošení. Ventilace na zip, která se nachází na stranách kalhot, vám zase zaručí prodyšnost. Do bočních kapes na zip si uložíte potřebné nezbytnosti.

1 749 Kč
-30%

Dámské legíny Puma STUDIO JOGINY LUXE LEGGINGS. Jsou těsně přiléhavé a dokonale tak kopírují pohyb. Super měkká a počesaná tkanina vám bude příjemná i po delším cvičení. Ideální na cvičení jógy ale i na jiné sporty.

699 Kč
-58%

Dámské lyžařské kalhoty O’Neill GTX MADNESS PANTS si díky jejich jednoduchému stylu a kvalitnímu zpracování zamilujete. Podšívka z česaného trikotu vás zahřeje a díky membráně Gore-Tex zůstanete v suchu. Kalhoty nabízejí propojení s bundou, pevný pas s poutky na opasek nebo plně podlepené švy. S těmito kalhotami si zimu užijete naplno!

3 499 Kč
-20%

Jednoduchost a funkčnost se v jednom balení hledají těžko. Kalhoty Spyder DARE vše splňují. Jsou vybaveny 40 g izolace PrimaLoft® Silver Eco, zipy YKK® AquaGuard®, vylepšené zbrusu novou 360° strečovou technologií EXO SHIELD a membránou DERMIZAX®. Mají technologie, které vás udrží v teple, suchu a umožní maximální rozsah pohybu za jakýchkoli podmínek. Záleží jen na vás, zda je budete raději nosit s kšandami nebo bez, protože se snadno odepínají.

6 799 Kč
-30%

Pánské lyžařské/snowboardové kalhoty Fundango TEAK jsou vyrobené z voděodolné vrstvy Dripex, která vás udrží v suchu po celou dobu lyžování. Kalhoty umožňují propojení s bundou a mají nastavitelné kšandy, které si můžete snadno odepnout. Kalhotám nechybí ventilace či ochrana lemu. Čtyři kapsy slouží na uložení všeho, co potřebujete mít při ruce.

2 299 Kč
-25%

Dívčí legíny Lewro MARINA jsou ideální na denní nošení do školy či na výlety. Zaujmou hezkým vzorek a díky příjemnému materiálu a střihu se v nich budou cítit malé princezny úžasně.

149 Kč
-15%

V těchto dámských sportovních teplácích adidas TR-ES MIN PT zdoláte dřepy a výpady v naprostém pohodlí. Díky savé tkanině AEROREADY zůstanete v suchu po celou dobu cvičení. Lemování nohavic jim dodává elegantní vzhled, který vám bude slušet v tělocvičně i mimo ni.

1 099 Kč
Máme v nabídce od značky 2117

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč

Cestovní taška 2117 DUFFEL BAG 87L je voděodolná sportovní taška a batoh v jednom, ideální na trénink či víkendový pobyt.

1 599 Kč
-64%

Univerzální a stylový batoh od značky 2117 STEVIK 15L nabízí širokou škálu využití. Hodí se svou velikostí na výlety nebo pro děti. Tvarem připomíná tašku a přesně tak jej můžete i nosit. Málokterý batoh vám to umožní, ale právě tento má našitá praktická poutka s drukem. Prostorná hlavní kapsa je opatřena dvoucestným zipem, který otevře celou horní polovinu a tak nebudete muset hledanou věc uvnitř dlouho lovit. Kromě toho obsahuje i vyjímatelný podsedák, který zároveň slouží ke zpevnění zad. Do menší přední kapsy můžete naskládat mobil, klíče a ostatní drobnosti, ať je máte ihned po ruce. Jakmile jednou batoh vyzkoušíte, nebudete ho chtít sundat.

299 Kč
-39%

Pánská lyžařská bunda 2117 TYBBLE MEN´S JACKET s výbornými větru a voděodolnými vlastnostmi a dobrou prodyšností. Má podlepené švy na exponovaných místech. To zajišťuje optimální ochranu před povětrnostními vlivy. Bunda kombinuje elegantní design anoraku s celopropínacím zipem na pravé straně. To vám dává vzhled a dojem anoraku, ale s praktičností tradiční bundy na zip. Na límci je také krátký zip pro lepší ventilaci. Pro optimální střih má bunda stahovací pas, suchý zip na koncích rukávů, měkké návleky na zápěstí s otvory pro palce, dále kapuci se stahovací šňůrkou. Anorak má spoustu praktických kapes. Dvě klokaní kapsy na zip jsou na břiše a na pravé horní paži je kapsa na suchý zip. Na levém rukávu najdete kapsu na skipas a na vnitřní straně je bunda vybavena kapsou na zip s vývodem pro kabel. Posledním dobře promyšleným detailem je odnímatelný sněhový pás, který lze v případě potřeby odepnout.

2 299 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-35%

Dětská zateplená lyžařská bunda 2117 TÄLLBERG se skvěle hodí na zimní aktivity. Díky výbornému technickému střihu nabízí maximální volnost pohybu. Má velmi dobré funkční vlastnosti. Je částečně vyrobena z recyklovaného materiálu. Díky kapse na skipas na levém rukávu, si vaše děti užijí lyžování ještě víc.

1 099 Kč

Městský rolovací batoh 2117 BACKPACK 30L je lehký, pevný a odolný. Má variabilní objem 20L – 30L dle nastavení rolovacího uzavírání jištěné přezkou.

999 Kč
-40%

Pánské lyžařské kalhoty 2117 LANA s hřejivou výplní z vlny. Mají odnímatelné šle a nastavitelný pas, takže vám skvěle padnou. Díky ventilačním zipům si také můžete regulovat vaši tělesnou teplotu.

2 399 Kč